slide

Rakers Belastingadviseurs Open

Jaarlijks organiseert TV G.S.M. te Nieuw-Buinen een door de KNLTB goedgekeurd open toernooi. Doordat dit toernooi steevast wordt gehouden in de tweede en derde week van maart, is het de ideale voorbereiding op de voorjaarscompetitie.

Met trots kunnen wij bekend maken dat Rakers Administratie & Belastingadviseurs haar naam voor de komende jaren heeft verbonden aan het open toernooi. Vanaf 2015 gaat het open toernooi door het leven onder de naam: Rakers Belastingadviseurs Open.

In dit toernooi worden de volgende rubrieken verspeeld: HD/DD/GD.
Deze rubrieken worden onderverdeeld in de categorieën: 4/5/6/7/8.
Doordat de organisatie heeft besloten om een leeftijdsgrens aan het toernooi te verbinden, moeten alle deelnemers voor 31 december van het jaar waarin het toernooi zich afspeelt een leeftijd van 17 jaar hebben bereikt.


In 2017 organiseren we weer namens onze tennisvereniging ons Open Tennistoernooi van 12 t/m 26 maart 2017. Net als vorig jaar is Rakers Administratie- en Belastingadviseurs weer de hoofdsponsor van het toernooi. Net als de voorgaande jaren is het een 17+ toernooi waarin we alleen dubbelwedstrijden zullen spelen.

Wij hopen dit jaar het recordaantal deelnemers van 196 te verbreken en dat we de magische grens van 200 deelnemers gaan doorbreken. Om dit alles weer tot een enorm succes te maken kan het zijn dat de leden door één van de commissies wordt gevraagd om mee te helpen.

Vanaf begin december zullen we beginnen met de voorbereiding van het toernooi. Wij hopen dat we dit jaar ook weer veel deelname hebben van onze leden. Mocht je redelijk veel verhinderingen hebben en toch willen meedoen neem dan contact op met Erik of Esmee. We zullen proberen een oplossing te zoeken zodat je toch mee kunt doen. 

  • Sponsoren TVGSM
  • Sponsoren TVGSM
  • Sponsoren TVGSM