slide

Schooltennis

Hallo jongens en meisjes,

Via de school hebben jullie kennis kunnen maken met tennis. Zo te zien hebben jullie er allemaal erg veel plezier in gehad. Combicoach Stefan en de tennisleraar Rudi Otten vonden het ook erg leuk!

Wij hebben hebben dan ook besloten om aan het begin van het nieuwe schooljaar nog eens twee schooltennislessen te geven. Na deze lessen kunnen jullie eventueel doorstromen naar de tennislessen bij Rudi Otten (Actief in tennis). De lessen worden gegeven op de woensdagmiddag en eventueel op de maandagmiddag na schooltijd.

Vind jij tennissen erg leuk en wil jij nog vaker tennissen? Schrijf je dan snel in en ga van start!

Om tennislessen te kunnen volgen moet je lid zijn van Tennisvereniging GSM. Het lidmaatschap voor junioren kost € 64, 25 per jaar. Voor dit bedrag kan je het hele jaar tennissen.

Van september t/m december 2016 hebben wij een speciale actie. Voor deze periode bieden wij een lidmaatschap aan van € 15,00 p.p. In deze periode worden dan ook de éérste lessen door Rudi Otten gegeven. De kosten voor de eerste tien lessen van 50 minuten bedragen € 45,00. Voor de éérste lessen zijn er tennisrackets aanwezig.

Wanneer je op één van deze dagen tennislessen wilt volgen, kan je het contact formulier online invullen of de aangegeven gegevens invullen en afgeven bij Rudi Otten of combicoach Stefan.

Bij vragen kun je contact opnemen met Rudi Otten of met Jos Giroldi, zie hieronder.

Rudi Otten: 06- 20276067 of tennisleerling@gmail.com
Tennisvereniging GSM, Jos Giroldi: 06- 33881999 of j.giroldi@home.nl

Op dinsdagavond 20 september van 20:00 tot 21:00 hebben wij een inloopspreekuur op de tennisbaan.

Met sportieve groet,

Tennisvereniging GSM en Rudi Otten

  • Sponsoren TVGSM
  • Sponsoren TVGSM
  • Sponsoren TVGSM