slide

Ledenadministratie

Wilt u lid worden van onze gezellige en sportieve club?

Download onderstaand formulier, doe er een pasfoto bij en meld u aan bij één van de bestuursleden of geef het formulier af in ons clubhuis en u kunt meteen gebruik maken van alle faciliteiten van ons mooie park.            

Toegang park.

Om toegang tot de banen te krijgen moet je in het bezit zijn van een geldige keyprocessor.
Dit is een metalen strip die je langs de magneetlezer laat glijden waarna het hek wordt geopend. Dezelfde procedure geldt ook voor de toegangsdeur van het verenigingsgebouw.
Bij verlies van de keyprocessor wordt deze gedeaktiveerd en kan niet meer worden gebruikt.
Om in het bezit te komen betaal je een borgsom van € 25,00. Bij inlevering van de keyprocessor krijg je dit bedrag terug.
Voor het aanvragen van een keyprocessor kunt u zich melden bij de penningmeester.

Contributie

Ieder nieuw lid betaalt in z’n eerste lidmaatschapsjaar het volledige jaartarief. In het 2de lidmaatschapsjaar wordt een korting toegekend over alle volle maanden uit het 1e jaar dat hij/zij nog geen lid was van G.S.M. Per volle maand ontvang je dan een korting achteraf van 7%,

De contributie wordt jaarlijks geïndexeerd verhoogd met 3%.

De contributie bedraagt € 109,75 voor senioren en € 64,25 voor jeugd
(op 31 dec. nog 17 jaar).
Hiervoor kun je het gehele jaar, van 1 januari tot en met 31 december, spelen en meedoen aan de verschillende, door de vereniging georganiseerde, activiteiten en toernooien.

Het max. bedrag per gezinseenheid bedraagt € 295,00.
Direct na aanmelding en betaling van de contributie bij de penningmeester kan men gebruik maken van de banen. De nieuwe leden krijgen dan eerst een voorlopig pasje en vóór aanvang van het nieuwe seizoen een officieel ledenpasje van de KNLTB. De afdracht aan de KNLTB zit bij de contributie inbegrepen.

Voor mensen met een laag inkomen bestaat de mogelijkheid om via de gemeente Borger-Odoorn een vergoeding te krijgen voor de contributie. Hiervoor zijn 2 verschillende fondsen in het leven geroepen. Dit zijn het Fonds Maatschappelijke Participatie (FMP) en het jeugdsportfonds.
Klik
hier voor meer informatie.

Opzeggen lidmaatschap:

Wilt u uw lidmaatschap beëindigen dan dient u dit vóór 15 december door te geven aan de ledenadministratie.
Dit mag schriftelijk of per e-mail: 
info@tvgsm.nl

Introducee

Een keer gezellig tennissen met een vriend of bekende die geen lid is? Of ken je iemand die misschien wel geinteresseerd is om lid te worden?
Als lid kun je een introducee meenemen. Dit kost € 2,- per keer.
Aanmelden bij de bar of bij de penningmeester.

  • Sponsoren TVGSM
  • Sponsoren TVGSM
  • Sponsoren TVGSM