Nieuw, samenwerking met Tennisschool Koning

26 oktober 2018


Nieuwe Tennisschool:
Vanaf dit winterseizoen worden de tennislessen op onze vereniging aangeboden/verzorgd door Tennisschool Koning. Per aanstaande maandag 29 oktober start het winterseizoen en worden er door Tennisschool Koning 14 lessen aangeboden.  

Eén ieder die gebruik wil maken van het aanbod om te lessen kan zich aanmelden via de site van Tennisschool Koning https://tennisschoolkoning.nl/. Via de knop inschrijven en vervolgens te kiezen voor T.V. G.S.M.. Mochten er vragen zijn dan mag uiteraard contact opgenomen worden met het bestuur. Aanspreekpunt namens het bestuur is Harm Sijpkes. Harm is bereikbaar per telefoon (06-10911888) of per mail ([email protected]).  

Tennisschool Koning   Van tenniskids tot volwassen tennis,  wij zorgen voor kwaliteit, enthousiasme en dus vooral plezier en ontspanning! Iedereen is welkom bij ons, wij gaan je tennis leren en besmetten met het virus dat Tennis heet… Daarnaast hebben wij als tennisschool een prestatie groep die wij een tennisopleiding van A tot Z kunnen aanbieden voor nationaal en internationaal niveau! Dus als jij ambitie hebt… kom dan bij ons, we gaan technisch, tactisch, fysiek en mentaal aan de slag om het beste uit jou te halen! Wij ontwikkelen niet alleen de tennisser maar ook een stukje mens achter de speler.  

Wie is Ruud Koning? Op mijn 12e ben ik begonnen met tennissen, daarna ben ik besmet met het tennisvirus en heb ik het tot 3 speler geschopt. Het tennisvirus heerst nog steeds en het zal ook wel nooit verdwijnen. In 1990 ben ik naar het C.I.O.S. te Heerenveen gegaan, waar ik onder leiding van Foppe de Haan, Henk Gemser, Hans Westerhof en nog vele anderen de opleiding in eind 1993 heb afgesloten. Ik ben een zomer in dienst geweest van tennisclub Rekke uit Workum, alvorens ik op 3 januari 1994 mijn militaire dienstplicht ging vervullen. Ook in dienst ben ik verder gegaan met sport, na een opleiding van 4 maanden, ben ik sergeant sportinstructeur geworden; een zware maar mooie tijd met veel leermomenten. In september van 1994 jaar ben ik aan de slag gegaan bij tennisclub Bargeres, waar ik tot op heden met veel plezier werkzaam ben. Tevens ben ik vijf jaar actief geweest voor de K.N.L.T.B. Inmiddels is de opzet van de bond dusdanig veranderd dat ik een eigen tennisschool ben gestart in 2003, waar ik mijn ambities op tennisgebied enthousiast kan voortzetten. “HET BESTE UIT MEZELF EN DUS UIT MIJN SPELERS HALEN , DAT IS WAAR IK VOOR STA!”  

Wie is Bram Ensink? Namens onze tennisschool gaat Bram Ensink de trainingen in Nieuw Buinen Verzorgen. Mijn naam is Bram Ensink, ik ben 19 jaar oud. Ik woon bij mijn ouders, John en Ellen, en bij mijn zusje Isa in Erm. Ik tennis al vanaf mijn zevende jaar, bij tennisclub Bargeres, en train bij tennisschool Koning. Nadat ik mijn Mavo diploma heb gehaald ben ik de sport opleiding gaan volgen aan het Drenthecollege. Vanuit deze opleiding ben ik stage gaan lopen bij de tennisschool. Het theoretische deel ervan, voor licentie A, volgde ik in Heereveen. Ik heb eerst 2 jaar alleen stage gelopen en ben daarna zelfstandig tennislessen gaan geven. Ik doe dit met veel plezier, omdat ik dan van mijn hobby tennis mijn werk kan maken. Ik hoop dat ik mijn passie, en vooral plezier, voor tennis kan overbrengen op mijn studenten.

Categorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 599 622 315

Address

Zonnedauw 2
9521 KK Nieuw Buinen