slide

SponsorKliks

Vanaf nu is het voor iedereen die tennisvereniging G.S.M. een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS financieel te ondersteunen.

Klik de volgende keer dat u iets online wilt kopen of boeken eerst op onderstaande logo of ga naar https://www.sponsorkliks.com/ en geef als sponsordoel “Tennisclub G.S.M.” aan. Er zal zich een pagina openen met een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Zalando en nog vele andere grote en bekende webwinkels. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze verenging een commissie op terwijl je, als klant bij de webwinkel, dezelfde prijs betaalt, het kost dus niets extra’s!Het is niet alleen mogelijk bij kleine aankopen. SponsorKliks werkt ook bij websites van bijvoorbeeld thuisbezorgd.nl, KLM, boekings.com, Rentalcars en D-reizen. Via G.S.M. kun je terecht bij 4.500 winkels & restaurants waarbij elke online bestelling of online reservering geld oplevert voor de club. Sponsoring is nog nooit zo makkelijk geweest!

 

Klik nu op de afbeelding van Google Play Store (Android) of Itunes (ios) om de SportKliks Applicatie te downloaden voor op je telefoon of laptop.

Afbeeldingsresultaat voor googleplay    Afbeeldingsresultaat voor Itunes.apple 

 

 

  • Sponsoren TVGSM
  • Sponsoren TVGSM
  • Sponsoren TVGSM